Om att göra sitt bästa

Vi använder gärna väldigt vanliga rengöringsmedel som grönsåpa och diskmedel. Det är bra för miljön och blir härligt rent och luktar gott utan att vara för starkt. Men ifall kunderna har särskilda önskemål så anpassar vi oss såklart därefter.

Det handlar om människor

De flesta människor vill ha en riktig anställning och därför erbjuder vi alla i vår personal att arbeta heltid om möjligt. Det är vårt sätt att ta socialt ansvar.

Även om vårt engagemang ofta känns större än vår möjlighet att göra skillnad så är det viktigt för oss på Katarinas Städtjänst att göra vad vi kan.

Kvalitets- & Miljöpolicy för Katarinas Städtjänst i Varberg AB

Katarinas Städtjänst är ett lokalt företag i Varberg som utför städtjänster och riktar sig till både privatpersoner och företag. Genom våra olika städtjänster vill vi erbjuda en enklare, renare och mer stressfri vardag för våra kunder.

Noggrant, pålitligt och flexibelt är viktiga ord för oss på Katarinas Städtjänst och genomsyrar hela verksamheten. Vår ambition är att sprida omtanke, generositet och framåtanda både inom verksamheten och till andra vi träffar.

Katarinas Städtjänst bidrar till en hållbar utveckling där vi tillsammans med våra kunder strävar efter att välja produkterna och arbetsmetoderna som är bäst ur miljö- och kvalitetssynpunkt.

För att minska den miljöpåverkan som våra transporter orsakar planerar vi våra uppdrag så att det blir effektiva ur transportsynpunkt.

Vi vill ständigt utveckla verksamheten och oss själva. Detta gör vi genom att ha tydliga mål, vidareutbilda oss och utveckla nya idéer och tjänster som kommer våra kunder till nytta och minskar vår miljöpåverkan.

Katarinas Städtjänst följer de lagar och andra krav som ställs på verksamheten. Vi kontrollerar kvalitén på våra tjänster via kvalitetskontroller.