Städning när det passar dig

Och ärligt. Det är inte så många som återgår till att ta ansvar för all städning själva när de märker hur mycket energi som frigörs till annat genom att ta hjälp. 

Någon gång då och då

I en hemstädning ingår alltid städning såsom dammtorkning, dammsugning och golvmoppning. Om du exempelvis vill att vi rengör ugnen, städar inuti köksskåpen eller gör rent under och bakom badkaret är det en storstädning det handlar om. Vad och var du vill att vi städar, dammar och rengör avgör du helt själv.

En storstädning kan du givetvis köpa som en engångstjänst. Men ett bra tips är att komplettera din regelbundna hemstädning med en storstädning en gång i kvartalet eller halvåret. Hur underbart hade det inte varit att få ett helt fläckfritt hem inför till exempel julhelgen eller sommarens semesterveckor?!

Trygghet för dig och oss

Våra medarbetare arbetar alltid under tystnadsplikt och vi är fullt försäkrade. Allt för att du ska känna dig trygg med att överlåta städningen till oss. Lär mer om vår trygghet

Vi gör det lilla extra för att göra dig nöjd. Läs mer om varför du ska anlita oss eller kontakta oss för kostnadsförslag.