fb

Personalen är vårt främsta fokus

På Katarinas Städtjänst bryr vi oss om våra anställda och erbjuder alltid heltidsanställning om möjligt. Att ta vårat sociala ansvar är något vi högt prioriterar vilket vi säkerställer genom en rad olika initiativ och aktiviteter.

Trygga anställningar

Katarinas Städtjänst i Varberg AB startades 2008 som en enskild firma. Sedan starten har tillväxten gått stadigt framåt och idag är vi runt 100 heltidsanställda med en omsättning på 38 miljoner kronor (2020).

Nyckeln till framgång är framför allt engagerad personal, hög kvalitet på utförda arbeten och nöjda kunder.

Vi är med i Almega Serviceföretagen

Katarinas Städtjänst är en förebild i branschen bl.a. genom att främja förändring i den uppfattningen man har om lokalvårdsyrket. Vi vill att yrket lokalvårdare skall bli ansett som något att vara stolt över och att man känner att man utvecklas.

Socialt ansvar kollektivavtal städpersonal Katarinas Städtjänst

Det handlar om människor

Vi bryr oss om att våra anställda mår bra och erbjuder friskvårdsbidrag, kiropraktor och massage till all personal. Dessutom hjälper vi till med språkundervisning för de som ännu inte kan det svenska språket. 
 

Kollektivavtal med Kommunal och Byggfacket

På Katarinas städtjänst har vi kollektivavtal med Kommunal och Byggfacket. Samt ISO certifikat i kvalité och hållbart kvalitetsarbete genom prestationsbonusar för personalen och regelbundna kvalitetskontroller. 

Personal som mår bra gör ett bättre jobb

Personalen är vårt största fokus och lägger stor vikt vid att säkerställa att alla trivs och mår bra. Vilket självklart handlar om en trygg anställning, kollektivavtal och ISO certifikat men även om det där lilla extra som julklapp eller bonus för väl utfört arbete. 

Genom att främja en god arbetsmiljö så blir vi också en bättre städfirma, med nöjda kunder som resultat. Det ger oss en stark och stabil grund att stå på inför framtiden!

Personal kollektivavtal Katarinas Städtjänst Varberg

Vi står bakom FN:s globala mål för hållbar utveckling

Vi brinner för hållbarhet och att alla människor ska kunna ha det tryggt och bra. Därför jobbar vi och ställer upp på FNs globala mål för hållbar utveckling enligt Agenda 2030.  Läs mer om FNs globala mål