fb

Kontorsstäd Varberg

Kontorsstäd Varberg - För företag i alla storlekar

Vi ser till att era kontorsytor är rena, fräscha och representativa så att ni kan fokusera på det ni gör bäst. Vi har många års erfarenhet av lokalvård och kontorsstädning i Varberg samt säkerställer alltid att ni är mer än nöjda med våra utförda tjänster.

Kontorsstädning med det lilla extra 

För oss är städning och lokalvård det viktigaste som finns och vi vill vara bäst på det vi gör. Vilket innefattar nöjdkund garanti och bonus till våra underbara medarbetare för väl utförda arbeten.

Vi tror på ett genuint engagemang och att alltid försöka bli lite bättre på det vi gör. Därför försöker vi göra det där lilla extra när vi städar ert kontor vilket lyfter upplevelsen för er och samtidigt utvecklar oss själva. 

Kontorsstädning Varberg lokalvård golv

Varbergsföretagen väljer Katarinas Städtjänst

Referens ICA Nära Träslövsläge butiksstädning

Exempel på vad som ingår i kontorsstäd

Vi anpassar kontorsstädningen efter dina behov

Vi arbetar alltid för att tillgodose era behov, oavsett om det handlar om val av tider eller andra specifika önskemål. Fråga oss så ser vi till att hitta bästa upplägg för lokalvården av just ert företag och kontor. 

Gör som många andra företag i Varberg och anlita Katarinas Städtjänst för er kontorsstädning, så se till att begära en offert redan idag!

Frågor kring kontorsstädning i Varberg

  • Hur ofta bör man städa sitt kontor?

    Det beror lite på årstid och kontorsmiljön i sig. Vi brukar rekommendera att städa kontoret åtminstone varannan vecka för att bibehålla en ren och trivsam miljö.

Be om offert på kontorsstäd Varberg

Fyll i och skicka in formuläret nedan så är ni ett steg närmare en riktigt ren och representativ kontorsmiljö, helt bekymmersfritt!