fb

Restaurangstädning i Varberg

Upplev ett skinande rent kök

Att ha ett skinande rent kök innan man påbörjar sin arbetsdag är självfallet väldigt viktigt. I vissa fall har restaurangpersonalen varken tid, ork eller kompetens att utföra restaurangstädningen på ett korrekt och hygieniskt sätt. Där kommer vi in i bilden. 

Hur vill du ha din restaurangstädning?

Anlita oss på Katarinas Städtjänst så ser vi till att damma, rengöra golv, bänkar, sittområden, matsalar, bord, stolar, tömma papperskorgar, kasta skräp och städa toaletter. Proffsigt utförd lokalvård helt enkelt.

Vi är flexibla och anpassar oss alltid efter restaurangernas städbehov. Vilket innebär att ni väljer själva tid för lokalvården och städningen och om det är något specifikt ni vill att vi städar lite extra.

Restaurangstäd Varberg miljövänlig städning Katarinas Städtjänst

Varbergsföretagen väljer Katarinas Städtjänst

Referens ICA Nära Träslövsläge butiksstädning

Exempel på vad som ingår i restaurangstädning Varberg

Restaurangstäd Varberg städning med ånga Katarinas Städtjänst

Miljömedveten Restaurangstädning i Varberg

Vi har ISO certifikat i miljö och arbetar ständigt med miljöarbete för att minska vår miljöpåverkan. Vilket är en del av vårt hållbarhetsarbete som genomsyrar allt vi gör på Katarinas Städtjänst.

Vi satsar på miljövänlig städning. Till vår hjälp har vi ångmaskiner från Thermostar samt rengöringsmedel som är snälla mot miljön. Det är bra för miljön, blir härligt rent och luktar gott utan att vara för starkt. Men ifall kunderna har särskilda önskemål så anpassar vi oss såklart därefter.

Frågor och svar kring restaurangstädning

 • Vad ingår i restaurangstädning?

  Vi städar utifrån era önskemål och behov. Det vanligaste är följande städtjänster för restaurang:

  • Avtorkning av bord
  • Dammsugning
  • Våttorkning av golv
  • Fönsterputsning vid behov

Be om offert på restaurangstädning i Varberg

Ta första steget mot en skinande ren restaurang, fyll i formuläret och be om offert på restaurangstäd i Varberg så återkopplar vi snarast.