fb

Hemstädning i Varberg

Få mer tid till familjen, vänner och fritidsintressen

Tänk dig att komma hem till ett nystädat, rent och fräscht hem. Slipp den jobbiga stressen över att behöva städa inför veckan eller helgen. Vi tar hand om din städning så du kan få mer tid över till din familj, vänner eller fritidsaktivitet. Värt att veta är att städmaterial ingår och du slipper tvätta trasor och moppar. 

En stressfri vardag med hemstäd

Vi har en lång erfarenhet av att sköta hemstädning i Varberg med omnejd och har under åren regelbundet städat i tusentals boenden. Så ta första steget mot en mer stressfri vardag och begär prisuppgift så återkopplar vi så snart vi kan

Hemstädning Kök Varberg

Varför välja Katarinas Städtjänst för hemstädning?

Hemstädning Varberg Kök Badrum

Vad kostar hemstädning i Varberg med omnejd?

Det är många olika saker som påverkar priset och det enklaste sättet att få veta vad det kostar är att begära offert via vårt formulär. Generellt är det dock följande faktorer som avgör vad en hemstädning kostar hos just dig:

Storstädning i Varberg

Ibland är det extra skönt att utföra en riktigt storstädning! Då rengör vi t ex ugnen, städar inuti köksskåpen eller gör rent under och bakom badkaret. Vad och var du vill att vi städar, dammar samt rengör avgör du såklart helt själv.

Njut av ett fläckfritt hem

En storstädning kan köpas som en engångstjänst men även som ett komplement till din nuvarande städning med oss, när det behövs. Så se till att få ett helt fläckfritt hem genom att boka en storstädning idag!

Storstädning hemstädning Varberg fönsterputsning

Exempel på vad som ingår i storstädning

Vanliga frågor kring hemstädning

 • Hur ofta städar ni?

  Det styrs av hur ofta du vill att vi städar hemma hos dig och hur dina behov ser ut. Det vanligaste är att vi städar antingen en gång i veckan eller varannan vecka. Med vår flexibilitet avgör du helt själv vad och hur ofta vi ska städa hemma hos dig.

 • Vad ingår i hemstädning?

  Det styrs helt av dina önskemål och behov. Här är några exempel på vad som kan ingå i din hemstädning:

  • Dammsugning av golven
  • Våttorkning av golven
  • Avtorkning av bord och bänkskivor
  • Damma av ytor
  • Rengöring av toalett och handfat

  Kontakta oss om du vill veta mer om vår tjänst hemstädning.

Några av våra kunder med hemstädning

Begär prisuppgift på hemstädning Varberg

Ta steget mot ett enklare liv med mer tid över till det som är viktigt för dig. Fyll i och skicka in formuläret nedan så återkopplar vi snarast möjligt!