fb

Trappstädning Varberg

Njut av ett rent och tillmötesgående trapphus

Trapphuset sätter i mångt och mycket tonen för fastigheten som helhet och därav är trappstädningen och lokalvården ett väl diskuterat ämne i många bostadsrättsföreningars styrelser. Att välja rätt leverantör för sin trapphusstädning är självfallet viktigt.

Vi på Katarinas Städtjänst erbjuder noggrann och flexibel lokalvård och trappstädning med hög kvalitet.  All vår personal är försäkrad och arbetar under tystnadsplikt, allt för att ni ska kunna känna er trygga med vem som vistas i er fastighet.

Motverka slitage med regelbunden trappstädning

Det är inte bara fastighetens samlade intryck och de boendes upplevelse som förbättras vid regelbunden trappstädning. Dessutom motverkar det slitage vilket gör att trapphuset håller längre och ni slipper renovera i förtid. 

Ta första steget och kontakta en pålitlig städfirma redan idag. På Katarinas Städtjänst har vi stor erfarenhet av trappstädning i Varberg och utför alla uppdrag med äkta engagemang vilket resulterar i nöjda och glada kunder.

Trappstädning Varberg BRF hyresfastigheter företag Katarinas Städtjänst

Varbergsföretagen väljer Katarinas Städtjänst

Referens ICA Nära Träslövsläge butiksstädning

Exempel på vad som ingår i trappstädning Varberg

Trappstädning Varberg BRF hyresfastigheter företag Katarinas Städtjänst

Trappstädning i Varberg, så går det till:

Vid en trappstädning så genomför vi en noggrann städning av era entréer, trappor och andra gemensamma ytor. Vi utgår från vår utarbetade checklista som kan anpassas efter era behov. 

Vi utför alla städtjänster med stort fokus på miljö och kvalité. Så överlåt er trappstädning till oss så säkerställer vi en hållbar, fräsch och trivsam trappuppgång. Proffsig lokalvård helt enkelt. 

Frågor och svar kring trappstädning

 • Vad ingår i trappstädning?

  Det beror helt på vad vilken hjälp ni önskar med att hålla trappor och entré fräscha. Här är några exempel på vad som ingår i en trappstädning:

  • Våttorkning av trappa och golv
  • Avtorkning av ledstänger
  • Putsning av entrédörr
  • Rengöring av hiss vid behov
  • Fönsterputsning vid behov
  • Avtorkning av väggar vid behov

  Det är alltid fastighetsägaren eller bostadsrättsföreningen som avgör vad vi ska göra vid varje trappstädning.

Be om offert på trappstädning Varberg

Fyll i formuläret och be om offert på trappstädning så har ni tagit första steget till en ren och fräsch trappuppgång med nöjda hyresgäster.