fb

Storstädning Varberg

Storstädning i Varberg på dina villkor

Ibland är det extra skönt att utföra en riktigt storstädning! Då rengör vi tex ugnen, städar inuti köksskåpen eller gör rent under och bakom badkaret. Vad och var du vill att vi städar, dammar samt rengör avgör du såklart helt själ.

Njut av ett fläckfritt hem

En storstädning kan köpas som en engångstjänst men även som ett komplement till din nuvarande städning med oss, när det behövs. Så se till att få ett helt fläckfritt hem genom att boka en storstädning med oss idag!

Hemstädning Kök Varberg

Vad kan ingå i en storstädning Varberg?

Hemstädning Varberg Kök Badrum

Varför välja Katarina Städtjänst?

Sedan starten 2008 har vi utfört storstädningar i tusentals hushåll i Varberg med omnejd. Våra medarbetare arbetar med tystnadsplikt och är fullt försäkrade. Allt för att du ska känna dig trygg med att anlita oss för din storstädning. 

Det är skillnad på storstädning och storstädning

Vi sätter en stor ära i att utföra alla storstädningar med stort engagemang och precis som kunden vill ha det. Noggrant, flexibelt och pålitligt är våra honnörsord vilket genomsyrar hela vår verksamhet.

Vanliga frågor kring storstädning

  • Hur ofta behöver man storstädning?

    Vår rekommendation är att genomföra en storstädning i alla fall två gånger per år. Det minskar slitaget på din bostad och håller den fräsch och fin.

Omdömen om vår storstädning

Begär prisuppgift på storstädning Varberg

Ta första steget till en storstädning helt på dina villkor och och njut av ett fläckfritt hem lagom till det där alldeles speciella tillfället du sett fram emot.